Mijn Profiel

Je profiel, dat zijn je gegevens waarmee je bekent bent op deze site, kan je aanpassen via het menu: Mijn, Profiel. Je krijgt dan een venster met de volgende tabbladen te zien.

Tabblad: Profiel

Op dit tabblad zie je gegevens als: Je kan een foto van jezelf uploaden en aangeven of je een notificatie per e-mail wilt ontvangen als iemand iets in je gastenboek heeft geschreven.

Wanneer je een foto upload dan wordt deze automatisch verkleind naar 64 pixels en er wordt een versie opgeslagen met een resolutie van 320 pixels. Indien je aangeeft dat je geen gebruik wil maken van het standaard figuurtje dan komt je profiel foto in het overzicht van de gebruikers te staan en bij tekst die je schrijft in een gastenboek, een album en het forum.

Tabblad: Contact Info

Indien gewenst kan je iets over jezelf vertellen betreffende de fotografie en eventueel aangeven dat je opdrachten wilt hebben. Door "Profiel zichtbaar" aan te vinken komt er een extra menu item op je homepagina "contact". Met dit menu item open je een dialoogvenster met daarin je gegevens.
Je kunt kiezen hoe bezoekers met je in contact kunnen komen.
- Niet, dan ontbreekt gewoon de link onder in het dialoogvenster
- Een e-mail link. Onderin het dialoogvenster komt een knop waarmee bezoeker je kunnen e-mailen.
LET OP! hiermee wordt je e-mail adres zichtbaar voor bezoekers.
- Een link naar je gastenboek. Hiermee openen bezoekers je gastenboek en kunnen daar een bericht achterlaten.

Account gegevens

Tabblad: Account verwijderen

Na het invullen van je wachtwoord kan je alle gegevens en foto's van de website verwijderen.