Gebruiksvoorwaarden

Digitale fotografie levert een hoop extra mogelijkheden om DE foto te maken zoals je wenst maar levert vaak ook veel meer foto's op. Wees selectief en laat niet je geheugenkaart leeglopen op deze site. Daarmee houd je het aantrekkelijk voor de bezoekers om je albums te bekijken.

Ondanks dat je bent geregistreerd bij Pictureplaza blijf je anoniem voor ons.

Je Pictureplaza account is met een wachtwoord beveiligd. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van dit wachtwoord en de keuze om er een sterk wachtwoord van te maken. Een sterk wachtwoord bestaat uit acht karakters waarvan een aantal cijfers

Pictureplaza is gerechtigd om foto's en of complete albums te verwijderen als deze pornografisch materiaal bevat en/of bezwaarlijk zijn voor bezoekers en/of Pictureplaza. Wanneer foto's illegale activiteiten weergeven wordt justitie ingeschakeld.

Je kan een album met een wachtwoord beveiligen. Echter Pictureplaza is niet verantwoordelijk voor het feit dat eventueel anderen toch een beveiligd album bekijken.

Copyright van alle foto's blijft bij de fotograaf.

Pictureplaza maakt op regelmatige basis een back-up van de complete site en betracht daarmee uiterst zorgvuldig om te gaan maar kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor het eventueel verdwijnen van foto's tijdens dit proces.
Pictureplaza maakt alleen een back-up om de site opnieuw te kunnen opbouwen bij een eventuele server crash. De back-up is niet bedoeld om individuele foto's en of albums te restoren.

Het doel van deze site is om foto's met elkaar te delen en anderen op fotografisch gebied te inspireren of geïnspireerd te worden. Pictureplaza is niet verantwoordelijk voor het commentaar gemaakt door anderen op foto's.

Commercieel adverteren of web site links zijn niet toegestaan. Je kan altijd contact opnemen indien je wil adverteren op deze site.

Foto's en opmerkingen vertegenwoordigen de mening van de fotograaf en/of schrijver van het commentaar. Pictureplaza kan hiervoor op geen enkele wijze verantwoordelijk gehouden worden nog vertegenwoordigt dit de mening van Pictureplaza. Pictureplaza kan de huisregels wijzigen zonder overleg met de gebruikers en/of voorafgaande kennisgeving.

Huisregels

De doelstelling van deze huisregels zijn er om ervoor te zorgen dat deze site plezierig en fotografisch aantrekkelijk is en blijft voor alle bezoekers.

Dus: